Scale Lab Andorra és
inversió creixement territori futur

Sobre nosaltres

Scale Lab Andorra és un vehicle d’inversió que s’adreça a projectes emprenedors amb una tecnologia diferencial o amb un model de negoci validat i escalable.

Portfolio

89 bf 3 e 68 c 3 ff 421968 e 02 c 6833 c 3279491799 ea 4
BYHOURS és la primera i única plataforma tecnològica de viatges, líder en gestió i distribució de microestades a escala mundial, que permet als usuaris reservar habitacions per hores a més de 4.000 hotels de 25 països.
Més informació >
89 bf 3 e 68 c 3 ff 421968 e 02 c 6833 c 3279491799 ea 4
Consentio és una plataforma digital que té com a objectiu agilitzar i optimitzar el procés de venda de productes del sector hortofructícola i agroalimentari a través d'una aplicació mòbil i web.
Més informació >
89 bf 3 e 68 c 3 ff 421968 e 02 c 6833 c 3279491799 ea 4
Skitude és la plataforma digital definitiva que connecta els esquiadors i els aficionats a la muntanya, i els ofereix més avantatges, seguretat i diversió quan visiten qualsevol estació d'esquí i destinació de muntanya.
Més informació >
89 bf 3 e 68 c 3 ff 421968 e 02 c 6833 c 3279491799 ea 4 4@2x 1
Nemuru és una solució financera integrada que connecta venedors, marques o mercats web amb diversos prestadors en el punt de venda. Ofereixen un conjunt de productes que ajuden a desplegar solucions de préstec en dies/setmanes.
Més informació >
89 bf 3 e 68 c 3 ff 421968 e 02 c 6833 c 3279491799 ea 4 4@2x 2
Vasquiat és un marketplace espanyol que integra nous dissenyadors de moda internacionals i els permet posicionar-se i vendre digitalment a tot el món. La plataforma treballa amb més de 200 dissenyadors emergents i ven un 85% a l'estranger.
Més informació >
sateliot
Sateliot és el primer operador de telecomunicacions que proveeix cobertura total IoT als operadors mòbils amb l'estàndard 5G, oferint-los un servei en mode roaming per als seus clients mitjançant una constel·lació de nanosatèl·lits que funcionen com a torres de telecomunicacions des de l'espai.
Més informació >
89 bf 3 e 68 c 3 ff 421968 e 02 c 6833 c 3279491799 ea 4 4@2x 4
Polaroo és un producte financer que agrupa les despeses recurrents en un sol pagament mensual equilibrat perquè els seus clients puguin aconseguir una bona salut financera. Unifica en una sola plataforma les factures digitals de tots els proveïdors i millora les factures amb l'ajuda d'un expert.
Més informació >
CELLAB LOGO
Cellab és una empresa andorrana de biotech que disposa d'un banc privat de criopreservació de cèl·lules mare neonatals i de cèl·lules mare adultes, una clínica de medicina regenerativa pròpia i una línia d'R+D en l'àrea de la medicina regenerativa i les teràpies avançades.
Més informació >
89 bf 3 e 68 c 3 ff 421968 e 02 c 6833 c 3279491799 ea 4 4@2x 5
SAALG Geomechanics és una empresa de software amb seu a Barcelona especialitzada en l'anàlisi de grans volums de dades d'instrumentació geotècnica en temps real per fer de la construcció una indústria més segura, eficient i sostenible.
Més informació >
tuvalum
Startup espanyola que està transformant la compravenda de bicicletes de segona mà a Europa. S'encarrega de la gestió de totes les operacions que intervenen en aquesta mena de transaccions a través de la digitalització i d'una experiència de client única.
Més informació >
chat with
Chatwith.io és una empresa enfocada a ajudar petites empreses i autònoms a gestionar les seves vendes a WhatsApp. Amb Chatwith.io, els clients poden gestionar clients, pagaments, enquestes, campanyes i cites prèvies.
Més informació >
Assembler8887
Assembler School és un centre de formació per a desenvolupadors i altres perfils tecnològics. La seva missió és crear la universitat del futur i la següent generació de professionals tecnològics amb un mètode d'aprenentatge propi i sense cost per endavant.
Més informació >
Cleverea és una neoaseguradora amb assegurances 100% digitals per a particulars pensades per a la nova generació de consumidors. Amb assegurances de moto, bicicleta i patinet, i aviat assegurances de cotxe i llar, Cleverea és l'asseguradora de referència per als clients més exigents.
Més informació >
Jurny logo
Jurny és una empresa que ofereix solucions SaaS i de hardware per a propietaris d'hotels i administradors de finques. La solució integral permet una veritable experiència automatitzada, des del registre d'entrada fins al de sortida, tant per als hostes com per als amfitrions, que dona com a resultat un augment dels beneficis.
Més informació >
Box2box és una start-up que ofereix un servei de lloguer de trasters 100% online que permet que l’empresa les reculli i les emmagatzemi, alhora que genera un inventari online dels objectes per entregar-los quan el client ho necessiti.
Més informació >
MicrosoftTeams image
BeJao és una start-up catalana que ajuda als seus usuaris a entrenar de manera estructurada, tant a casa com al gimnàs, seguint plans d’entrenament des d’una aplicació mòbil. També ajuda als creadors de contingut de fitness perquè puguin monetitzar els seus entrenaments.
Més informació >
Miss Tipsi horitzontal
Miss Tipsi és una empresa tecnològica que ofereix un complet software de gestió integral per a restaurants, bars i cafeteries. Aquesta solució s’encarrega de digitalitzar processos i eliminar possibles errors humans.
Més informació >
Elem
Desplegada al núvol, la plataforma V.Heart (TM) de ELEM permet a les empreses biomèdiques calcular milers de casos amb un alt rendiment, utilitzant models humans per a predir la seguretat i l’eficàcia de productes terapèutics per al cor i accelerar el desenvolupament de nous tractaments.
Més informació >
R10NZZK
Aplicació mòbil que permet als empleats cobrar quan vulguin, en lloc d'una vegada al mes, de manera instantània, privada, fàcil, gratuïta i amb un sol clic. Millora l'experiència dels empleats, sense afectar els fluxos de caixa ni canviar els processos de nòmina.
Més informació >
Imagotipo horizontal original negro
Empresa especialitzada en el reconeixement de menjar a través d'algoritmes de deep learning i visió per computador. Gràcies a aquesta tecnologia, PROPPOS ofereix solucions d'automatització de processos, com el pagament o l’anàlisi de qualitat, al sector Horeca i Retail.
Més informació >
R69GY88
Arengu optimitza els processos de registre. Es un software que permet crear, de forma visual, fluxes personalitzats d'autenticació d'usuaris per a qualsevol stack tecnològic.
Més informació >
Empresa tecnològica de darrera milla que cobreix tots els processos de distribució. Amb les solucions de repartiment sota demanda, en ruta o el seu SaaS logístic digitalitzen i optimitzen les entregues per a clients com Amazon, Just Eat, Uber o Aliexpress.
Més informació >
Logo Durcal ampliat
Durcal va néixer amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les famílies, especialment de la gent gran. El Rellotge Durcal és un rellotge de teleassistència connectat amb la central d'emergències de Movistar Prosegur Alarmas, localitzador GPS, mesurament de constants vitals (pulsacions i oxigen a la sang) i detecció de caigudes.
Més informació >
03 Isologo
Desenvolupadors d'experiències innovadores gaming, centrades en el confort d'usuari i impulsant la transició cap al Cloud gaming. Com a productes principals compten amb dues bateries portàtils, úniques i patentades, per a Playstation i Nintendo Switch.
Més informació >

Equip

Edu

Eduard Galceran

Membre del Comité
Sergi

Sergi
Martí

Membre del Comité
LinkedIn
Nacho

Ignacio Fonseca

Membre del Comité
LinkedIn
Santi

Santiago
De Larrea

Membre del Comité
LinkedIn
Guillem

Guillem Viladomat

Advisor
LinkedIn
Mesa de trabajo 2

Frederic Horta

Gestor
LinkedIn
Estel

Estel
Sardà

Gestor
LinkedIn
Xavi

Xavier Estaran

Gestor
LinkedIn
Guillem Escabros

Guillem Escabrós

Gestor
LinkedIn

Entorn

Andorra

Andorra és un país modern que es beneficia d’un marc polític únic, estable i singular per la seva història, pel seu entorn social i natural i per la seva economia dinàmica, que el converteixen en un Estat desenvolupat i atractiu.

Creand

Creand és el grup financer líder a Andorra, amb una extensa presència internacional, expert en banca privada, serveis d’assessorament financer i gestió d’actius.

Actualitat

No hi ha més articles per mostrar

Inverteix a Scale Lab Andorra

Inverteix en les millors startups i ajuda-les a créixer a escala global

Per a més informació, pots posar-te en contacte amb info@scalelabandorra.com

Presenta la teva start-up